8 Ocak 2020 Çarşamba

CİLDİMİZ İÇİN SOĞUK İPUÇLARI

Soğuk Gençleştirir.

Soğuğun vücudumuz üzerinde anti-aging yani gençleştirme etkisi oldukça fazla. Soğukta cilt gerildiği için daha sıkı bir görünüme kavuşur. En değerli kıyafetimiz olan cildimiz ve sağlığımız için vücudumuzu yaz sıcaklarında soğuktan olabildiğince faydalandırmalıyız.


- Salatalığı buzluğa koyun. Çıkardıktan sonra kabuklarını soyup yüzünüze sürün. Hem doğal hem serinletici hem de çok faydalı bir tonik uyguladınız!
- Buz kalıplarına soda veya gül suyu koyup dondurun. Gece yatmadan önce bir adet kalıbı yüzünüze uygulayın. Ertesi güne daha gergin ve aydınlık bir ciltle uyanacaksınız!


- Gül suyu spreyinizi buzdolabında tutun. Serinletici farkı ilk uygulamada hissedeceksiniz.


- Güneş lekeleri için bir litre suya bir çorba kaşığı elma sirkesi, bir çorba kaşığı elma şırası karıştırın. Ardından buz kalıplarına doldurarak donmasını sağlayın. Her sabah bir buz küpüyle problemli bölgeye masaj yapın. Güneş lekeleri kısa sürede cildinizi terk edecek.





UYARI : Bu blog da  yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Blog da yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Blog, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Blogu ziyaret eden, yorum yapan kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ORİJİNAL İTALYAN PİZZA 🍕

Merhaba, Pizzayı sevmeyen yoktur diye düşünüyorum. İtalyanların en meşhur yemeklerinden olan Pizza ülkemizde de  sevilerek yenen bir yiyec...